Hlavní obsah

Restaurace nabízí slevu hubeným. Abyste ji získali, musíte se protáhnout mříží

Novinky, tcs

V této restauraci můžete jíst i zadarmo. Jen je k tomu potřeba splnit jednu maličkost – musíte se protáhnout zhruba patnácticentimetrovou škvírou mezi dvěma ocelovými tyčemi. Netradiční slevovou chce majitel restaurace Čao Lang ve východočínském městě Ťi-nan přimět své zákazníky, aby se zamysleli nad svým pravidelným stravováním.

Foto: Profimedia.cz

Kampaň má uzpornit zákzaníky na jejich stravovací návyky.

Článek

Patnácticentimetrová mezera, která nabízí jídlo zdarma pro celý stůl, není jedinou šancí, jak získat slevu. Další škvíry v mříži jsou vždy o něco širší. Osmnácticentimetrová nabízí pět piv zdarma, pětadvaceticentimetrová pivo jedno.

Foto: Profimedia.cz

Protáhnutí se druhou nejužší mezerou znamená pět piv zdarma.

Pokud se protáhnete třiceticentimetrovou škvírou, slevu nedostanete. Jedinou odměnou je vám vzkaz, který má nutit k zamyšlení: „Jste tak akorát – opravdu byste neměli žádat o víc.“ Další mezera je ještě širší a pokud se jí protáhnete, čeká na vás pouze lakonická otázka: „Jste si jistí, že byste měli pít pivo?“

Pivo si majitel restaurace nevybral náhodou. „Spousta lidí mi říkalo, že nemůžou shodit jenom proto, že nechtějí přestat s pivem,“ vysvětlil Čao Lang serveru deníku Daily Mail. Podle Langa se tou nejužší škvírou protáhne minimálně jeden zákazník denně. „Všechno jsou to ženy,“ svěřil se serveru Daily Mail Čao Lang.

Foto: Profimedia.cz

Zúčastnit se mohou i děti, pivo ale nedostanou.

Kampaň zdárně přitahuje zákazníky, kteří na svůj pokus údajně čekají dlouhé fronty. Restaurace funguje od roku 2016 a je vyhlášená zejména díky Čaovu račímu pokrmu dochucenému česnekem a papričkami.

Anketa

Je pro vás důležité zdravé stravování?
Ano
78 %
Ne
22 %
Celkem hlasovalo 753 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám