Hlavní obsah

Srnka si přišla obhlédnout obchod se suvenýry, po chvíli přivedla celou rodinu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lori Jonesová pracuje v obchodě se suvenýry v coloradské vesničce jménem Stout. Ta má 48 obyvatel a stojí uprostřed rezervace, takže kontakt s divokými zvířaty tu je poměrně běžný. Přesto Jonesovou poměrně překvapilo, když k ní do obchodu nakráčela srnka a začala se živě zajímat o sluneční brýle.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Koukala se na brýle a na chipsy, celá ta scéna byla k popukání,“ sdělila serveru Dodo Lori Jonesová. I když se majitelka obchůdku královsky bavila, bylo jí jasné, že musí srnku dostat pryč. Nakonec se jí to podařilo pomocí několika dobře umístěných pamlsků. Jenže to byla taktická chyba.

Srnka se totiž za půl hodiny vrátila a nebyla sama. Zatímco původní srnka už měla zkušenosti a neohroženě vstoupila do obchodu podruhé, za dveřmi se tísnila další čtveřice zvířat. „Srnky stály na prahu a dívaly se dovnitř, jako by říkaly: ´Můžeme taky dál?´“ smála se Lori, která opět sáhla po foťáku.

Srnky nakonec odešly z nepořízenou a není známo, zda se do obchodu vrátily. Lori však zůstaly fotky z toho netradičního blízkého setkání srnčího druhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám