Hlavní obsah

Vizážistka se pomocí líčidel proměnila v loutku

Srbská vizážistka a filmová maskérka Mirjana Kika Miloševičová představila 10. října své nejnovější dílo. Své tělo pomocí líčidel přeměnila v postavu ženicha ze známého animovaného filmu Mrtvá nevěsta. Záběry rovněž ukazují, jak probíhal celý proces přípravy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vizážistka se proměnila v loutkuVideo: Reuters

 
Článek

Pětatřicetiletá Miloševicová ze srbského města Smederevo je v oblasti maskérství samoukem, díky každodennímu úsilí a píli se však postupem času vypracovala v jednu z nejlepších profesionálek v oboru na světě. Žena si před kamerou dokáže například udělat absurdní vosí pas. [celá zpráva]

Na videu je vidět, jak se nadaná umělkyně pomocí líčidel přemění v postavu ženicha Viktora z animovaného filmu Mrtvá nevěsta, který režírovali Američané Tim Burton a Mike Johnson.

Film z roku 2015 vznikl technikou, jež se nazývá fázová animace nebo stop motion. Ta je zajímavá tím, že je při ní reálný objekt mezi jednotlivými snímky ručně posouván o malé úseky tak, aby po spojení animace vyvolala dojem kontinuity. Její nevýhodou je však velká časová náročnost.

10 tipů na fantasy filmy, díky nimž prožijete večery plné kouzel

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám