Hlavní obsah

Muž se ženou se do sebe zamilovali po telefonu. Nakonec se vzali

Novinky, mšv

Kromě lásky na první pohled zřejmě existuje i láska na první poslech. Své o tom může vyprávět pár z Indie, kterému se přesně něco takového stalo. Když Lalita Ben Bansiová vytočila zcela omylem špatné číslo, ozval se na druhé straně její nynější manžel Ravi Šankar Singh. Oběma se hlas toho druhého líbil natolik, že nakonec spolu telefonovali každý den až se nakonec rozhodli vzít, i když se nikdy předtím neviděli.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pro Bansiovou byla láska zázrak. V roce 2012 na ni totiž její příbuzný vylil kyselinu za to, že mu dala facku, a žena má kvůli tomu znetvořenou tvář. Myslela si proto, že ji už nikdo nikdy nebude chtít, protože lidé na vzhledu velmi lpí. „Kdo by to byl řekl, že někdo, koho popálila kyselina a podstoupil 17 operací, najde lásku?“ cituje The Independent ženu.

Jednoho dne Bansiová omylem vytočila špatné číslo a na druhé straně se ozval její současný manžel. „Zavolal jsem jí asi po dvou týdnech zpět, protože jsem se zamiloval do jejího hlasu. Nakonec jsme spolu mluvili každý den zhruba tři měsíce. Řekla mi i o tom útoku kyselinou, ale mně to bylo jedno, protože má úžasnou osobnost. Nakonec jsem se rozhodl požádat ji o ruku.“ tvrdí Singh.

Pár se v tomto týdnu opravdu vzal. Podle Singha jejich vztah přetrvá dlouho, jelikož mnoho lidí se zamiluje do partnerovy tváře a pak když zjistí, že to nestačí, rozvedou se. „Nezajímám se o její tvář. Je nádherná uvnitř. Doufám, že nám bůh požehná a budeme spolu do konce života,“ uzavírá Ind.

Reklama

Výběr článků

Načítám