Hlavní obsah

Žena unikla únosci, vyskočila z kufru jedoucího auta

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské štěstí měla jedna mladá Američanka z Alabamy. Podařilo se jí uniknout nebezpečnému únosci, který ji držel v kufru svého auta. Žena vyskočila z jedoucího vozidla a poté utíkala pro pomoc na benzínovou pumpu. Její dramatický únik zachytila bezpečností kamera. Únosce zatím policie nevypátrala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena vyskočila za jízdy únosci z kufru autaVideo: Reuters

 
Článek

V úterý kolem jedenácté hodiny večer se 25letá žena, jejíž identita nebyla zveřejněna, vracela domů z práce, když ji před jejím bytem ve městě Birmingham přepadl ozbrojený lupič a dožadoval se peněz. Žena u sebe neměla žádnou hotovost, zloděj jí proto vzal kabelku a mobilní telefon.

To mu ale nestačilo a Američanku naložil do kufru svého auta a odjel s ní pryč. Chtěl totiž vybrat peníze z její karty. Zkoušel to mimo jiné v bankomatu na jedné benzínové pumpě.

„Něco s ním nebylo v pořádku. Měl také podivně vyboulenou kapsu, vypadalo to, jako kdyby u sebe měl zbraň,“ uvedl majitel benzínky Yosef Alsabah. „Tak jsem si na něj dával pozor.“ Zloděj se několikrát neúspěšně pokoušel vybrat z bankomatu hotovost a dokonce Alsabaha požádal o pomoc. Muž se podle něj snažil vybrat víc peněz, než bylo na účtu a začínal být nevrlý. Prodavač mu proto řekl, aby se vrátil později a výběr zkusil znovu.

Když se únosce vrátil zpátky ke svému autu a začal odjíždět pryč, kufr vozidla se zničehonic otevřel a vyskočila z něj vyděšená žena. Ta okamžitě utíkala k pumpě a uvnitř prosila o pomoc.

„Dostal jsem ji dovnitř, zamknul dveře a okamžitě volal policii,“ řekl Alsabah. Policii prý pak žena vypověděla, že její únosce takto zastavil na vícero místech a snažil se vybrat peníze z jejího účtu. Skončila v nemocnici jen s drobnými zraněními. Únosce policii zatím uniká.

Reklama

Výběr článků

Načítám