Hlavní obsah

Žádost o ruku se proměnila ve 2D pohyblivé výtvarné dílo

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Francisco

Originálních žádostí o ruku je v poslední době spousta. Umělkyně Alexa Meadová ale jednu takovou povýšila na vskutku umělecké výtvarné dílo. Nastávající manželé se v něm proměnili ve dvourozměrné kreslené postavy, informoval server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nastávající manželé vypadali jako nakreslené postavy z komiksuVideo: Reuters

 
Článek

Američan Dan Levine ze San Francisca se po téměř sedmiletém vztahu s Cristinou Cordovou rozhodl, že ji 24. dubna požádá o ruku. K tomu si přizval svou kamarádku ze školy Meadovou, která z jedinečného okamžiku vytvořila neotřelou podívanou.

Umělkyně oba dva pomalovala akrylovými barvami tak, že vypadali jako dvourozměrné kreslené postavy z komiksu. Přípravy trvaly dva dny. Budoucí nevěsta si přitom myslela, že jde jen o obyčejné focení pro zábavu.

Proto si také nejdřív ani nevšimla, že její přítel klečí na kolenu a v ruce drží krabičku s prstenem. Dívka totiž čekala na pokyny fotografky, která ji těsně předtím pobídla, aby povstala. Po chvíli ale zaregistrovala, o co jde, a svému nastávajícímu řekla ano.

Událost se stala jedinečným zážitkem nejen pro budoucí manžele, ale i pro Meadovou. Byla to pro mě jedna z největších uměleckých výzev, milník mé kariéry, nechala se slyšet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám