Hlavní obsah

Žena požádala policisty, aby jí otestovali kokain. Místo toho ji rovnou zatkli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toulouse

Francouzská policie v Toulouse na jihozápadě země zatkla pětačtyřicetiletou ženu, která přišla na policejní stanici, na přepážku recepce položila tři pytlíky s kokainem a požádala policisty, aby otestovali kvalitu drogy. Informoval o tom britský server The Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena, jejíž jméno není známo, přišla na stanici okolo čtvrt na šest ráno. Podle místních zpráv dva pytlíky obsahovaly kokain, třetí crack (slangový výraz pro hydrochlorid kokainu, pozn.red.).

Prohlásila, že „chce vědět, jestli je droga kvalitní, protože nechtěla, aby lidé zemřeli na předávkování.“ Drogu podle svých slov koupila přes internet.

Žena, kterou policisté znají díky jejím předchozím drogovým deliktům, byla okamžitě zatčena. Později byla z vazby propuštěna s příkazem, že se musí dostavit před soud v lednu příštího roku.

Za držení kokainu může ve Francii dostat až rok vězení a pokutu ve výši 3 750 eur (více než 100 tisíc korun). Dealerům hrozí až pětileté vězení plus pokuta 75 000 eur (cca 2 milióny korun). Pokud by drogy nabízeli mladistvým nebo je prodávali ve škole či kolem ní, tresty by se mohly zdvojnásobit.

Reklama

Výběr článků

Načítám