Hlavní obsah

Brečícího sebevraha na mostě zachránil policista těsně před skokem

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policista Greg Bogert z amerického státu New Jersey byl v pondělí ráno na výjezdu, když dostal hlášení, že se na mostě na dálničním nadjezdu u města Riverdale prochází mezi vozidly muž a chce nejspíš skočit dolů. Seržant vyrazil na místo a sebevraha v rozběhu zastavil, napsala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista strhl k zemi sebevraha, který chtěl skočit z mostuVideo: AP

 
Článek

Sebevrah odstavil na dálnici Interstate 287 svoje auto a přes zábradlí se nakláněl z mostu dolů. Pak se motal mezi projíždějícími vozidly. „Nechtěl jsem, aby se rozběhl k okraji mostu a skočil. Tak jsem se s ním snažil bavit, jako bych byl přítel,“ popsal Bogert.

Podle něj byl muž evidentně vystresovaný. „Začal jsem vylézat ven z auta, proběhl mezi námi oční kontakt a on pak otočil hlavu a zaměřil se na římsu mostu. Věděl jsem, že se chystá. Brečel a z pohledu na jeho tvář bylo vidět, že je ve stresu,“ dodal policista.

Sebevrah se opravdu směrem k mostnímu zábradlí rozběhl a Bogert sprintoval za ním. Povedlo se mu strhnout muže na zem a v sebevraždě mu zabránit. Muž skončil v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám