Hlavní obsah

Policie pálila zkonfiskovanou marihuanu, vítr rozehnal kouř po okolí

Novinky, vps

Policie v novozélandském městě Turangi v pátek likvidovala zkonfiskovanou marihuanu, jenže zrovna začal foukat silný vítr, se kterým předpověď počasí nepočítala. Lidé v okolí policejní stanice tak dostali nečekanou ochutnávku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na kuriózní situaci jako první upozornil místní obyvatel Adam Green, který natočil, jak z komína stoupá bílý kouř, a mluvil o charakteristické silné vůni.

„Teď se sem nese pěkný mrak, asi tu budu chvíli stát,“ vtipkoval Green na videu a místy se hihňal, jako by ho už kouř omámil. Video ke zhlédnutí zde.

Kouř mířil přímo na parkoviště místního supermarketu, někteří lidé proto na sociálních sítích vtipkovali, že tam trhnou rekord v prodejích chipsů.

„Nemohla jsem tomu uvěřit, když jsem šla okolo policejní stanice a ten kouř foukal přímo na mého tříletého syna. Možná proto včera v noci tak dobře spal,“ napsala na facebookové stránce města Turangi Maria Borumová.

Policisté ale situací pobaveni zrovna nebyli. „Bohužel vlivem podmínek se kouř dostal dále, než se očekávalo. Za mé podřízené se omlouvám místní komunitě, už jsme učinili opatření vedoucí ke změně naší praxe a postupu v budoucích případech,“ citoval novozélandský web Stuff oblastního policejního šéfa Warwicka Morehua.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám