Hlavní obsah

Absolutní koordinace. Dívka dokáže roztočit hula hoop i culíkem

Novinky, lpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že hula hoop není pouze hračka pro děti, dokazuje dvaadvacetiletá Brookelynn Bleyová z amerického Chicaga, která s barevnými obručemi předvádí úctyhodnou podívanou. Dokáže na svém těle točit devíti obručemi a z toho jednou krouží pomocí drdolu na hlavě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka zvládne s obručemi neuvěřitelné kouskyVideo: AP

 
Článek

Pro takzvaný hoop dance se Bleyová nadchla teprve před třemi lety a za výsledkem, který bere dech, stojí hodiny a hodiny tréninku. Cvičí jak před odchodem do práce, tak po příchodu z ní. Pilováním svého talentu tráví až čtyři hodiny denně.

„Nejnáročnější je stojka, při které točím obručemi na každé noze. Ale lidem se nejvíc líbí, když obručí točím na vlasech,“ sdělila Bleyová agentuře AP.

A tvrdá práce nese ovoce. Záběry, na kterých předvádí své kousky, obletěly celý svět a dostaly se na správná místa, takže Bleyová mohla zahájit profesionální kariéru. Se svými vystoupeními objíždí Ameriku a míří ještě výš.

„Mám velmi vysoké cíle. Jeden z nich je účinkování v Cirque du Soleil. Pak bych byla ráda na billboardu značky Adidas,” přeje si dívka.

Je pravděpodobné, že se mladé sportovkyni sny splní. Již teď ji totiž legendární Cirque du Soleil sleduje na Instagramu, její video umístil i na své webové stránky a zdá se, že i Adidas po Bleyové pokukuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám