Hlavní obsah

Bizarní policejní honička skončila selfie s fanoušky

Novinky, vps

Opravdu bizarní pronásledování se odehrálo ve čtvrtek v Los Angeles, kde policisté naháněli po městě dva muže podezřelé z vloupání. Dvojice předváděla během honičky zběsilé kousky a vše zakončila selfie s fanoušky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Prchající zloději dělali na silnici hodinyVideo: Reuters

 
Článek

Zhruba hodinu a půl trvající pronásledování živě přenášelo několik stanic, ve vzduchu kvůli němu byly helikoptéry a lidé o něm hojně diskutovali na Twitteru.

Dva muži v kabrioletu Ford Mustang pro televizní kamery předváděli s autem hodiny nebo na kamery ukazovali vítězná gesta.

V jednu chvíli se zdálo, že se je snaží zablokovat řidič autobusu, ten však později pro bulvární web TMZ uvedl, že auto vůbec neviděl a jen se snažil přejet do druhého pruhu.

Vůz nakonec zastavil na kraji silnice v obytné oblasti. Muži vystoupili a fotili se a také objímali s kolemjdoucími. Policisté je zatkli asi až po deseti minutách, za což si od diváků vysloužili kritiku.

Policie ale v prohlášení uvedla, že zásah by byl moc riskantní, proto se pronásledující vozy stáhly a čekalo se, jak se situace vyvine. Auto tak sledovaly jen helikoptéry, aby si policie udržela přehled.

„Za všechna ta léta byla tohle jedna z nejbizarnějších honiček, jaké jsem v Los Angeles viděl,“ uvedl pro LA Times Dennis Zine, který několik desítek let působil u místního policejního sboru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám