Hlavní obsah

Vyhrál jmění v kasinu, přesto chce dál pracovat v dole

Novinky, vps

Čtyřiašedesátiletý Efren Aguirre vyhrál jackpot v kasinu v nevadském městě Elko. Přišel si na ohromujících 12,5 miliónu dolarů, tedy téměř 300 miliónů korun. Mohl by tak v klidu odejít do důchodu, přesto ale chce dál pracovat jako rozbíječ kamenů v nedalekém dole na zlato.

Foto: Gold Dust West Casino

Effren Aguirre se svou manželkou a synem krátce po výhře

Článek

Aguirre dostal minulé úterý po šichtě v dole od šéfa na další den volno, a tak si se ženou zašel do kasina, kde hrál automaty. Krátce po jedenácté večer trefil jackpot.

Nejprve si ale myslel, že se automat rozbil, a tak zavolal na jednoho ze zaměstnanců kasina. Ten mu ale řekl, že vyhrál, jenže jen 1200 dolarů. Až jeho kolega odhalil, že se jedná o 12,5 miliónu, uvedl web Elko Daily.

Šťastný výherce prohlásil, že do USA přišel v roce 1968 z Mexika kvůli tomu, aby vydělal víc peněz. Nečekal však, že to nakonec bude tolik.

Se svou prací skončit nehodlá, má ji rád, a navíc chce pořád něco dělat. S manželkou si už za výhru stihli koupit vysněný dům. Dál plánují splatit hypotéku jednoho jejich syna a tomu druhému také koupí dům. Zbytek peněz dali stranou pro strýčka příhodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám