Hlavní obsah

Paříž jinak. Vítězové soutěže tam přespí mezi žraloky

Žraloky místo oveček budou moci počítat nespavci, kteří v dubnu stráví noc v prosklené ponorné ložnici v pařížském veřejném akváriu Cinéaqua. Příležitost přespat mezi 35 mořskými predátory obklopeni třemi milióny litrů vody získají postupně tři vítězové jedné soutěže a jejich hosté, píše CNN.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pařížské akvárium nabízí nocleh mezi žralokyVideo: Reuters

 
Článek

Soutěž pořádá ubytovací server Airbnb. Uchazečům musí být nejméně 18 let a musejí být v dobré fyzické kondici. Jejich úkolem je sepsat, proč jsou právě oni nejlepšími kandidáty na noční pobyt mezi žraloky.

Dokument o rozsahu 50 až 550 znaků může být v angličtině, francouzštině, němčině, španělštině, italštině nebo portugalštině. Přípustné jsou také elaboráty v čínštině, japonštině a korejštině, v tom případě je dovoleno maximálně 300 znaků.

Průvodcem událostí bude rekordman ve volném potápění, fotograf a milovník žraloků Fred Buyle. Tajemný život těchto živočichů bude vítězům klání, kterým organizátoři uhradí i letenku, objasňovat přizvaný mořský biolog. Pořadatelé upozornili, že výherci by si před nocí v akváriu měli raději odpustit sledování filmu Čelisti.

Anketa

Chtěli byste přespat pod vodou mezi žraloky?
ano, byl by to zážitek
70,7 %
ne, bál/a bych se
7,1 %
ne, nevidím k tomu důvod
22,2 %
Celkem hlasovalo 351 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám