Hlavní obsah

Obama si v Argentině vystřihl tango s tanečnicí

Barack Obama už několikrát od svého nástupu do úřadu amerického prezidenta veřejnosti dokázal, že umí zpívat. Teď může na seznam svých skrytých uměleckých talentů připojit i tango, které si zatančil na oficiální večeři v Argentině, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obama si v Argentině zatančil tangoVideo: Reuters

 
Článek

Na závěr státní večeře v Buenos Aires s argentinským prezidentem Mauriciem Macrim ve středu večer přihlížel Obama s manželkou Michelle, jak pár tanečníků graciézně klouže po miniaturním kousku parketu před jejich stolem.

Obama si to zatoužil také vyzkoušet a proplul s tanečnicí v náručí z jedné strany malé taneční plochy na druhou. Pak to americký prezident zjevně chtěl vzdát, ale jeho taneční partnerka ho přiměla udělat ještě několik otáček, než mu dovolila tanec ukončit v elegantní póze, kdy měl její nohu vysoko přitisknutou ke své. O kousek dál se o taneční krůčky pokoušela s tanečníkem i americká první dáma.

Foto: Carlos Barria, Reuters

Americký prezident Barack Obama s argentinskou tanečnicí

Hudba dohrála, dav spustil potlesk – a americký prezident má o jeden nevšední zážitek do případných pamětí navíc. Jeho paní se s tanečnicí na závěr přátelsky objala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám