Hlavní obsah

Zloděj na Slovensku ukradl záchodovou mísu, cennějších věcí si nevšímal

– Bratislava
Právo, ivi

Zloděj se vloupal do rodinného domu, nevšímal si televizoru, automatické pračky ani jiných hodnotných věcí, ale odmontoval a odcizil záchodovou mísu. Tato kuriózní loupež se stala minulý týden v obci Vislanka na severovýchodě Slovenska.

Majitel zůstal v šoku, když zjistil, co mu zloději ukradli z domuVideo: TV Markíza

 
Článek

„Záchodová mísa byla shodou okolností nová. Kupoval jsem ji loni v březnu a následně jsem ji namontoval,“ řekl televizi Markíza majitel domu Valentín Haščák. „Dobře že neukradl i dřevěnou latrínu,“ dodal s úsměvem Haščák.

Netrvalo dlouho a policisté ukradenou záchodovou mísu našli. Zloději ji ještě nestihli namontovat do nového domu. „Vyslechli jsme dva šestnáctileté chlapce, kteří se domluvili, že do novostavby rodinného domu seženou toaletu,“ řekl okresní policejní ředitel Ján Devera. Policisté nyní vyšetřují, zda kluky někdo na krádež nenavedl.

Záchodová mísa je jako důkazový materiál nadále uložena na policejní stanici v obci Ľubotín. Majitel doufá, že mu ji policisté brzo vrátí, protože latríně už za ten rok odvykl. „Ještě štěstí, že jsem latrínu před rokem nezboural,“ dodal Haščák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám