Hlavní obsah

Žhář, který poslal policistům hezčí fotku, na svůj humorný kousek doplatil

Novinky, vps

Američan Donald Pugh, který zaslal policii v Ohiu hezčí fotku, protože tu, jíž policie zveřejnila v souvislosti s jeho hledáním, na svůj kousek doplatil. Zatkli ho totiž na Floridě poté, co místní policie dostala tip.

Foto: Lima Police Department

Policejní snímek (vlevo) se Pughovi nelíbil.

Článek

„Tahle je hrozná, posílám lepší,“ napsal Pugh na facebookovou stránku policie v ohijském městě Lima a poslal snímek, na němž mu to podle něj více slušelo. [celá zpráva]

Jenže Američan na svůj vtípek dojel. Zpráva se totiž šířila jako lavina zpravodajskými kanály a sociálními sítěmi, takže jeho tvář se stala velmi známou. Netrvalo to dlouho a policie začala dostávat tipy od veřejnosti. Jeden z nich se ukázal jako správný a Pugh byl díky němu zatčen v úterý ve městečku Century na Floridě.

Policejní oddělení města Lima poděkovalo „síle sociálních médií“, na Pugha, jehož hledalo kvůli tomu, že se nedostavil k soudu ohledně řízení pod vlivem alkoholu, si ale bude muset ještě chvíli počkat. Na Američana totiž byl vystavený zatykač v Georgii kvůli žhářství, vandalismu a několika dalším případům.

Reklama

Výběr článků

Načítám