Hlavní obsah

Babička si porodila vlastní vnouče

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plano

Třiapadesátiletá Američanka z Texasu přivedla na svět vlastní vnouče. Její dcera totiž nemohla otěhotnět, a tak se matka rozhodla jí pomoci. Ve středu porodila zdravou holčičku, která je vlastně její vnučkou, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Třiapadesátiletá Američanka přivedla na svět vlastní vnučkuVideo: Reuters

 
Článek

Přesto, že Tracey Thompsonová už prochází menopauzou, ještě stihla dát své osmadvacetileté dceři ten největší dárek. Kelley McKissacková se tři roky snažila s manželem Aaronem otěhotnět. Pár podstoupil několikrát proces umělého oplodnění, leč marně. Zbyla jim však čtyři embrya. Jedno z nich nakonec donosila dívčina matka.

„Moje milovaná maminka mi nabídla, že mi dá ten nejskvělejší dar, jaký jsem kdy v životě mohla dostat,“ popsala McKissacková. „Tolik si toho vytrpěla, ona i její manžel. Nechtěla jsem jí zklamat,“ dodala Thomsonová, jež musela kvůli těhotenství podstoupit řadu procedur.

Holčička, která přišla na svět císařským řezem, vážila po narození tři kilogramy a dostala neobvyklé jméno Kelcey. Jedná se o složeninu křestních jmen její matky a babičky. A co když bude chtít Kelcey sourozence? „Já už jsem skončila,“ poznamenala s úsměvem babička.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám