Hlavní obsah

Bezdomovec na vozíku se připojil k pouličnímu muzikantovi a ohromil svým zpěvem

Novinky, zkr
Leeds

Když k pouličnímu muzikantovi v britském Leedsu přijel na invalidním vozíku bezdomovec a požádal ho, jestli by si s ním nemohl zazpívat, umělec netušil, co od toho může čekat. Výsledek ale rozhodně předčil všechna očekávání, muž bez domova totiž ohromil všechny přítomné úžasným zpěvem, napsal server listu The Yorkshire Post.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bezdomovec úchvatně zazpíval skladbu SummertimeVideo: user_739, Newsflare.com

 
Článek

Pětatřicetiletý hudebník Jonny Walker hrál na Silvestra na kytaru na ulici v Leedsu. Bezdomovce Bernarda znal od vidění, neměl však tušení o jeho pěveckých kvalitách. Když ale muž zazpíval známou píseň Summertime, zůstal Walker doslova v šoku.

„Začal jsem hrát a jeho zpěv byl absolutně úžasný. Byl jsem unesen jeho hlasem a vášní v jeho podání,“ popsal Walker. Poprosil proto skupinku diváků, aby improvizované vystoupení natočili na jeho mobil.

Bernard žije na ulici už několik let. „Viděl jsem ho opilého u vchodu do obchodu. A nedávno jsem ho spatřil na kolečkovém křesle, a tak jsem si pomyslel, že to s ním jde opravdu z kopce. V průběhu let jsem se s ním setkal mnohokrát, ale nikdy jsem ho neslyšel zpívat,“ dodal hudebník.

Walker je profesionálním muzikantem 15 let. Zároveň vystupuje v ulicích padesáti měst za rok. Je také ředitelem kampaně Keep Streets Live, která bojuje za práva pouličních umělců a bezdomovců.

Reklama

Výběr článků

Načítám