Hlavní obsah

Učitelka riskovala vlastní život, aby zachránila studenty před řítícím se skútrem

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chuang-kang

Učitelka ze střední školy v čínském Chuang-kangu prokázala obrovskou duchapřítomnost a zároveň zodpovědnost. Vlastním tělem zachránila studenty na přechodu pro chodce před střetem s řítícím se skútrem. Jeho řidič byl opilý. Učitelka skončila v nemocnici, uvedl server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Středoškolská učitelka si stoupla do cesty řítícímu se skútru, aby zachránila své studentyVideo: ChinaLive, Newsflare.com

 
Článek

Padesátiletá Mej-žung Süová přecházela 16. prosince se čtyřmi studenty přes silnici nedaleko školy. Uprostřed vozovky si skupinka všimla, že se k ní zprava řítí vysokou rychlostí skútr.

Učitelka se řidiče snažila gesty alespoň zpomalit a přitom směrovala své svěřence do bezpečí, což se jí povedlo. Řidič skútru ale do ženy narazil.

Učitelka čínské literatury skončila v rukou lékařů s vážným poraněním hlavy. Její stav je stabilizovaný. Řidič skútru, čtyřiadvacetiletý mladík příjmením Liou, byl v době nehody pod vlivem alkoholu. Navíc nezpomalil při průjezdu kolem školy, což čínské předpisy nařizují.

Reklama

Výběr článků

Načítám