Hlavní obsah

Dětem odvezli matku do nemocnice, zasahující policisté jim uvařili večeři

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva nizozemští policisté z Eindhovenu sklízí pochvaly z celého světa. Vysloužili si je minulý týden, když zůstali v bytě s pěti dětmi, jejichž matku odvezli do nemocnice, a během čekání na osobu, která by je pohlídala, jim uvařili večeři a dokonce po sobě umyli nádobí.

Foto: Politie Eindhoven/Facebook

Policisté se postarali o děti a umyli po sobě nádobí

Článek

Policisté dorazili na místo ve stejný moment jako sanitka. Matka dětí prodělala hypoglykemický záchvat a musela být převezena do nemocnice.

„Doma ale zůstalo pět malých dětí. Policisté museli čekat trochu déle, než mohli někomu předat děti, které nejedly, a tak jim připravili něco k snědku,“ stálo v prohlášení místního policejního oddělení.

„Policisté jim udělali sendviče se smaženými vajíčky a k tomu nějaké ovoce. Pak samozřejmě umyli nádobí,“ doplnila zpráva zveřejněná na Facebooku.

Jejich počin se rychle rozšířil, na Facebooku ho od pátečního zveřejnění lajkovalo přes 100 tisíc lidí a informovala o něm média z celého světa.

Reklama

Výběr článků

Načítám