Hlavní obsah

Policista se pral se ženou v autě, ta dupla na plyn a odmrštila ho na jeho vůz

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatický okamžik zachytila kamera ve služebním voze jednoho michiganského policisty, který zastavil řidičku a zjistil, že má pozastavený řidičský průkaz. Přestupek s ní začal řešit, jenže žena se pokusila utéct. Dupla na plyn, policistu nabrala a odhodila na jeho služební vůz.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelá přimáčkla policistu svým autem na jeho služební vůzVideo: Reuters

 
Článek

Záznam říjnového incidentu z Auburn Hills u Detroitu ukazuje policistu Martina Mikolajczaka, jak stojí venku u auta a pokouší se nasadit želízka Breianně Smartové. Ta se však vytrhla a vklouzla zpět do auta.

Dvojice se chvíli přetahovala a situace nakonec skončila „vítězně“ pro ženu, která šlápla na plyn a svého soupeře odhodila na jeho auto a ujela pryč. Policista podle agentury Reuters z nehody vyvázl jen s pár modřinami.

Smartová teď čelí několika obviněním, která by mohla vyústit až v pětileté vězení. Paradoxní na celé situaci je, že kdyby s policistou spolupracovala, byla by zadržena jen zhruba na půl hodiny, kterou by trvalo vyřešení přestupku, uvedlo místní policejní oddělení v prohlášení.

Reklama

Výběr článků

Načítám