Hlavní obsah

Zloděj okradl prodavačku. Pětkrát během 20 minut

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drzý zloděj a nepozorná prodavačka - to je kombinace, která nevěstí nic dobrého. Jeden takový vykutálený lupič přišel do obchodu s potravinami v čínské provincii Če-ťiang a hned na poprvé se mu povedlo okrást prodavačku při placení. A tak neváhal, vrátil se a během 20 minut ji stejným trikem obral celkem pětkrát.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj obral nepozornou prodavačku pětkrát během dvaceti minutVideo: China-Recorder, Newsflare.com

 
Článek

Příležitost dělá zloděje, říká se, a v tomto případě to platí pětinásobně. Zlodějovo počínání natočila bezpečnostní kamera a je až s podivem, že si prodavačka nevšimla, že jí muž při placení vlastně peníze nedal.

Na záznamu je vidět, jak dává ženě stojüanovou bankovku (zhruba 375 korun), na poslední chvíli si ji však nechá v ruce a zmatená prodavačka mu vydává peníze zpět. Pak už se celá situace několikrát opakuje, jen s tím rozdílem, že lapka mezi jednotlivými čísly měnil oblečení.

Vzhledem k tomu, že si prodavačka nevšimla ani toho, že nemá v ruce peníze, ani toho, že přišel stejný zákazník během chvilky už po páté - byť v jiném oblečení, těžko říct, zda si za to nemohla tak trochu sama.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám