Hlavní obsah

Žena si zapomněla v hotelu plyšáka. Šokovalo ji, co dostala zpět poštou

Novinky, vps

Nizozemská psycholožka Annelies Vredeveldtová s sebou na všechny cesty vozí plyšového psa jménem Boris. Nemá problém přiznat, že bez něj neusne. Vzala si ho i na nedávnou pracovní cestu do Kanady, jenže ho ztratila. Myslela si, že o něj nenávratně přišla. V hotelu ho ale po jejím odjezdu našli. A připravili jí pořádné překvapení.

Foto: Facebook, Annelies Vredeveldt

Plyšák Boris v nepřítomnosti své majitelky nestrádal.

Článek

Po návratu z jedné konference ve městě Victoria Nizozemka nemohla plyšáka v hotelovém pokoji najít. Dokonce zjišťovala od uklízeček, zda ho omylem neodnesly, ale bez úspěchu.

„Opustila jsem Kanadu s tím, že je ztracený,“ uvedla Vredeveldtová pro CTV News.

Foto: Facebook, Annelies Vredeveldt

Boris samotou rozhodně netrpěl

Dva týdny po jejím návratu do vlasti jí přišel balíček. Byl v něm Boris, což jí udělalo obrovskou radost. Jak se vysvětlilo, Borise při úklidu omylem zamíchali do prádla k vyprání, na což se přišlo až po jejím odjezdu.

Kromě jejího milovaného plyšáka ale byla v balíčku ještě obálka. Po jejím otevření se Nizozemka nestačila divit. Byla v ní totiž celá řada fotek zachycujících Borise v různých situacích.

Foto: Facebook, Annelies Vredeveldt

Hotelový gauč měl jen pro sebe

Hotelový personál se totiž rozhodl, že ženě udělá radost, a dá jí tím vědět, že o jejího plyšáka bylo dobře postaráno. Našli ho navíc pouhý den před národním svátkem Den Kanady, takže si užil i sváteční den.

„Ujišťujeme vás, že si užil Den Kanady a že veškerý personál byl rád, že je tu v tento pro naši zemi výjimečný den,“ napsal hotel Vredeveldtové v dopise.

Foto: Facebook, Annelies Vredeveldt

Vyfotili se s ním snad všichni zaměstnanci hotelu

„Jedna věc je dostat vašeho plyšáka zpět, to je výborná služba. Ale dostat ho s těmi všemi fotkami je opravdu vtipné a milé. Tak trochu mi to potvrdilo to, co už jsem si o Kanaďanech myslela předtím. Že jsou úžasní a velmi pohodoví,“ dodala Nizozemka pro CTV News.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám