Hlavní obsah

Kamera zachytila ve vinárně ducha

Warrington

Video, které se před nedávnem objevilo na sociálních sítích, ukazuje chodbu britské vinárny, kde se objeví zvláštní bílá „postava”, která jde po schodech.

Kamera zachytila ve vinárně duchaVideo: MINHAS TV2

 
Článek

Záznam z bezpečnostní kamery detekující pohyb pochází z britské tematické vinárny, jejíž interiér je laděn do podoby lodního vraku. Video ukazuje jednu z chodeb vinárny, kde se po krátkém roztřesení obrazu objeví zvláštní postava.

Majitel vinárny Simon Ellison tvrdí, že video, které se šíří po internetu, je jejich, ale někdo ho upravil, aby ho udělal ještě dramatičtější. „Na tom videu je něco, co se pohybuje po schodech, ale také je tam pár věcí navíc. Za prvé jde o záznam z průmyslové kamery, která nahrává neustále, ne jen když zaznamená pohyb. Navíc tyto záběry mají v rohu obrazu ikonu baterie, naše kamery jsou ale napájené ze sítě,“ říká o záznamu provozovatel vinárny.

„Nejsem si jist, co pohybující se objekt je. Každého asi napadne něco jiného. Někteří říkají, že je to žena, některým připomíná zase koně,“ dodává majitel. Video na internetu zaujalo také odborníky na paranormální jevy, kteří Simona kontaktovali se zájmem blíže prozkoumat místo události.

Reklama

Výběr článků

Načítám