Hlavní obsah

Divák vyskočil na jeviště a chtěl si tam nabít mobil. Zapomněl, že jde jen o kulisy

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Na divadelním představení v Booth Theatre na Broadwayi, které se konalo 2. července, na sebe strhl veškerou pozornost jeden z diváků. Najednou vyskočil na jeviště a chtěl si tam nabít svůj mobilní telefon. Nedošlo mu ale, že zásuvka je jen součástí kulis, napsal server Newsday.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík si chtěl nabít mobil během představení na jevištiVideo: Rjayy99, Newsflare.com

 
Článek

Oním divákem byl devatenáctiletý Nick Silvestri ze Seafordu, student a hráč lacrossu. Jak sám přiznal, před představením se posilnil několika drinky. „To evidentně ovlivnilo můj úsudek. Co jsem si myslel? Myslím, že jsem moc nemyslel. Před začátkem představení jsem si všiml, že mám skoro vybitou baterku a jedinou zásuvku, kterou jsem viděl, byla ta na pódiu,“ uvedl v pátek na improvizované tiskové konferenci před divadlem.

Incident se stal v době, kdy si umělci stěžují na neustálé vyrušování při hře vyzváněním mobilních telefonů či používáním jiných elektronických přístrojů. „Pokud bych měl něco vzkázat lidem, tak jen to, aby věnovali svou plnou pozornost hercům na jevišti. Cítím se hrozně, jestli se některý z těch úžasných herců cítil být znevážen mým jednáním,“ dodal Silvestri.

BEZ KOMENTÁŘE: Houslista hraje vyzváněcí tón rušivého mobilu

Reklama

Výběr článků

Načítám