Hlavní obsah

Plastické operace změnily muže v panáčka Kena

Pohled do tváře Mauricia Galdiho může mnohé vyděsit. Mohli by mít pocit, že pohlédli na plastovou tvář panáčka Kena. Jenže tento umělý obličej žije. Sedmadvacetiletý Brazilec propadl v sedmnácti letech depresi, protože nebyl dost atraktivní. Tak šel na plastiky – podstoupil jich údajně jen osm – a získal obličej plastového partnera panenky Barbie.

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilec po osmi plastických operacích vypadá jako živoucí KenVideo: Mauricio Galdi

 
Článek

Mauricio, syn filmového distributora ze Sao Paula, prý neměl nikdy nouzi o peníze, ale příroda šetřila na jeho kráse. Tak si „hezčí“ vizáž jednoduše koupil.

Od dětství prý toužil hrát si s panenkami Barbie a Kenem. „Viděl jsem dívky, jak si hrají s panenkami, a chtěl jsem to taky, ale nikdy jsem se neodvážil, bál jsem se předsudků,“ tvrdí sedmadvacetiletý Brazilec a důrazně dodává, že není homosexuál.

O titul živoucího Kena prý vůbec neusiloval. Dnes podobnost s panáčkem neodmítá. „Nikdy jsem netoužil po titulu ‚živoucí brazilský Ken‘. Přišlo to ke mně samo, televize mi potřebovala dát tento titul,“ míní Galdi, jehož sledují na Instagramu desítky tisíc lidí.

BEZ KOMENTÁŘE: Brazilec utratil za plastiky v přepočtu téměř 3,5 miliónu korun

Brazílie nemá zdaleka prvního živoucího Kena. Celso Santebañes se objevil v médiích před dvěma lety. Za plastiky, které mu měly propůjčit umělohmotnou vizáž, zaplatil v přepočtu milión korun. Letos ve věku jednadvaceti let zemřel na následky leukémie. Dalším je Rodrigo Alves, který za plastické operace zaplatil ještě víc a při jedné z nich dokonce málem zemřel. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám