Hlavní obsah

Ženich na svatbě překazil naděje všem vdavekchtivým ženám

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devon

Házení kyticí patří k významným okamžikům každé svatby, alespoň pro všechny přítomné dosud svobodné dámy. Ne vždy to ale dopadne podle jejich představ. Na svatbě v britském Devonu totiž naděje všech vdavekchtivých překazil sám ženich, informoval server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ženich nakopl svatební kytici, kterou odhodila jeho novopečená manželkaVideo: Joshpetermills, Newsflare.com

 
Článek

Charlotte a Joe si řekli své ano 6. června. A jak už bývá zvykem, následovalo házení svatebním pugétem. Za zády nevěsty na něj čekala více než desítka svatebčanek.

V okamžiku, kdy Charlotte vyhodila kytici do výšky, se ale z ničeho nic vynořil za shromážděnými ženami novomanžel a ladným skokem pugét nakopl. S vítězoslavným gestem pak celou skupinku oběhl a ještě přitom udělal salto.

Na znamení spokojenosti si plácl s jedním ze svých kamarádů a celý svůj vtípek zakončil konstatováním: „Promiňte, musel jsem.“

Reklama

Výběr článků

Načítám