Hlavní obsah

Salutující voják uhodil šestiletou holčičku do obličeje

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malá Maisie prožívala ve čtvrtek svoji velkou chvíli. Ve velšském kroji vítala britskou královnu Alžbětu II. v Cardiffu. S mírným úklonem panovnici předala květinu, vzápětí ale omylem dostala od vedle stojícího vojáka ránu do obličeje.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Salutující voják nechtěně uhodil dívku do hlavyVideo: Reuters

 
Článek

Královna Alžběta přijela ve čtvrtek do Cardiffu na ceremonii Královského velšského pluku. Členkou uvítacího výboru byla také šestiletá Maisie, která měla pro panovnici připravenou kytičku a nacvičené pukrle.

Předání květin, úklon i rozloučení s královnou proběhly podle plánu. Chybička se vloudila až tehdy, kdy se dívka postavila příliš blízko vojáka, který při odchodu panovnice začal švihem salutovat. Omylem tím uhodil Maisie přímo do obličeje. Z hlavy jí také shodil černý čepec.

Dívka viditelně přemáhala pláč. Předchozí radost se mísila s úlekem. Fakt, že děvče své emoce dokonale ovládlo, dokazuje i to, že královna vůbec nic nezaznamenala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Syn asistenta dubajského prince si potřásl rukou s britskou královnouVideo: Reuters

Hlava britské královské rodiny zažila nedávno bizarní okamžik, kdy k ní na dostihovém závodišti v anglickém Epsomu přišel malý chlapec, smeknul kloubouk, potřásl si s ní rukou a odešel.

Jednalo se o syna asistenta dubajského korunního prince Hamdána ibn Muhammad al-Maktúma. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám