Hlavní obsah

Dobrý skutek může změnit váš život, ukazuje dojemná reklama

Novinky, jky

Další dojemná thajská reklama je tu. Jsou to právě thajské společnosti, které v poslední době sází na tzv. pozitivní reklamy a předkládají divákům krátká videa, která chtějí vidět. Nejinak je tomu i v případě banky Kiatnakin, která lidem ukazuje, jak se jim může jeden dobrý skutek nad očekávání vrátit.

BEZ KOMENTÁŘE: I drobná investice se může nad očekávání vyplatitVideo: Kiatnakin Bank

 
Článek

Thajská reklama ukazuje stydlivého muže, kterému v průběhu klipu dělá skrytého parťáka toulavý pes, kterému dal něco k jídlu. Ten mu ochraňuje jeho automobil (mimochodem, copak to muž řídí za vůz?) a všelijak mu usnadňuje život.

O hlavní kousek, tedy sblížení muže s pohlednou slečnou, se pak postará na závěr reklamy. A jak to souvisí s činností banky? Jednoduše. I malá investice, v tomto případě pamlsek hladovému psovi, může vynést velké zisky.

Reklama, která vás chytne za srdce

Na emoce vsadila v Thajsku i telekomunikační společnost TrueMove. Ve své populární reklamě se snažila upozornit na fakt, že dobro se může člověku vrátit i o desetiletí později. [celá zpráva]

Dojemná reklama se školákem, který pomáhá své matce

Další reklama, kterou natočila thajská pojišťovací společnost Thai Life Assurance, ukazovala příběh mladého chlapce, který pomáhal své matce, kterou při úklidu města srazilo auto. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám