Hlavní obsah

Jel na rozlučku se svobodou do Mnichova, probudil se v Curychu bez pasu a peněz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiatřicetiletý Jordan Adams z londýnského Ealingu na tohle loučení se svobodou nikdy nezapomene. Pijatyka v Mnichově mu totiž připravila velmi horké chvilky. Během noci se přestal kontrolovat a nastoupil do autobusu, který ho odvezl do Curychu. Když ho ráno probudili na nádraží ve Švýcarsku, zjistil, že u sebe nemá pas, peníze ani telefon.

Článek

Do Mnichova přijel Jordan se svým švagrem, který se tam loučil se svobodou. V noci se oddělil od skupiny a chtěl dostat do hotelu. Jenže řidiči taxi ho odmítali vzít. Tak si zalezl do nedaleko stojícího autobusu – do prostoru pro zavazadla. A tam usnul.

„Probudila mě světla, která pronikala do prostoru pro zavazadla, řidič autobusu mi nadával. Když jsem se vypotácel na to veliké nádraží, netušil jsem, co se děje. Všude byly nápisy, že jsem v Curychu. Pořád jsem si myslel, že je v Mnichově čtvrť, která se jmenuje Curych. Ale pak jsem viděl švýcarské vlajky a výhledy na Alpy a najednou mi to došlo,“ vyprávěl Adams v rozhovoru pro britský deník The Daily Mail.

Švýcarská policie pro jeho incident měla pochopení a posadila ho na vlak do Mnichova. Méně pochopení měla ale manželka Shona.

„Zavolal jsem jí a řekl: ‚Slib mi, že nebudeš šílet, ale musím ti něco říct.‘ No ráda rozhodně nebyla,“ přiznal Adams. V Mnichově ještě stihl zpáteční let domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám