Hlavní obsah

Kurážné Australance se povedl skutečně královský úlovek

Novinky, zkr
Sydney

Princ Harry si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek fanynek a potencionálních přítelkyň. Vystoupit z jejich řady a upoutat jeho pozornost proto není vůbec jednoduché. Při návštěvě Austrálie však jedna z dívek z davu vyčnívala natolik, že se od ní princ nechal políbit, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Princ Harry se nechal políbit neznámou dívkou z davuVideo: Reuters

 
Článek

Možný následník britského trůnu strávil u protinožců měsíc na výměnném programu u australské armády. Na závěr pobytu se přišel ve čtvrtek rozloučit s veřejností ke slavné opeře v Sydney, kde na něj čekal dav příznivců.

Mezi nimi byla v první řadě s korunkou na hlavě i Victoria McRaeová, která držela v ruce ceduli s nápisem, zda si ji princ Harry vezme. „Jen jsem řekla, že to je potřetí, co žádám o ruku. A ať pomůže dívce z jejího trápení. A on řekl, jestli si to může rozmyslet. A já odpověděla: dobře, budu spokojená jen s polibkem,“ popsala kurážná blondýna.

Třicetiletý princ, který je stále svobodný, ji poté nechal, aby mu dala pusu na tvář. Na ústa se ale políbit nenechal. „Je to opravdu moc hezké mít šanci promluvit s veřejností oproti tomu, než být pořád jen zavřený a tvrdě pracovat,“ pochvaloval si mladší syn prince Charlese. S novináři pak ještě vtipkoval, že dostal víc, než jen polibek.

Po vřelém rozloučení s Austrálií zamířil Harry na Nový Zéland. Tam na něj naopak čekala fanynka s nápisem: Neboj, já tě nebudu líbat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na Novém Zélandu čekala na prince Harryho žena, která naopak hlásala, že ho líbat nebudeVideo: Reuters

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám