Hlavní obsah

Opilý dělník se snažil opravovat silnici, sotva se ale udržel na nohou

Novinky, zkr
Balašov

Že se do práce nesmí chodit v podnapilém stavu, platí snad všude na světě. A dvojnásobně v těch profesích, kde se člověk pohybuje na silnici mezi vozidly. Ruský dělník, který měl spravovat vozovku, ale přišel do práce řádně posilněn alkoholem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dělník se v podnapilém stavu motal po vozovceVideo: v.gorshkov, Newsflare.com

 
Článek

Ruského dělníka, který se opil, jak zákon káže, natočili koncem dubna v Balašově nedaleko Saratova u Omsku. Jeho úkolem bylo odfukovat prach z vyfrézované díry v silnici. Muž měl ale nejvíc co dělat sám se sebou, vrávoral po vozovce ze strany na stranu. Přitom ho mlčky pozoroval jeho kolega.

Když opilec zjistil, že ho natáčí kamera, chtěl evidentně zakročit. Po pár nejistých krocích a zásahu druhého dělníka se ale raději vrátil ke své práci. Přesto, že byl v notně podroušeném stavu, si zřejmě uvědomoval, že tohle video si za rámeček nedá.

Silničář velmistr

To italský silničář, kterého natočili v lednu v italském Sondriu, naopak může být na sebe pyšný.

BEZ KOMENTÁŘE: Mistr svého řemesla: silničář maloval čáry na silnici neskutečnou rychlostí

Zaměstnanec technické správy komunikací se řítil po silnici na speciálním vozítku relativně vysokou rychlostí a přitom bezchybně obnovoval dopravní značení na silnici. Nic nevyměřoval, nezastavoval, jen s milimetrovou přesností zvýrazňoval vybledlé čáry na komunikaci.

Reklama

Výběr článků

Načítám