Hlavní obsah

Nejdražší zmrzlina na světě? Kopeček stojí přes 20 000 korun

– Dubaj

Dubaj je lákadlem pro největší boháče z celého světa, protože nabízí luxus se samými nej. Nově k nim přibyla nejdražší zmrzlina planety.

BEZ KOMENTÁŘE:V Dubaji prodávají nejdražší zmrzlinu světaVideo: Famous

 
Článek

Jediný kopeček vyjde v přepočtu na dvacet tisíc korun. Nabízí ji v cukrárně Scoopi Cafe, kde ji dostanete pod názvem Black Diamond. Obsahuje smetanový krém s madagaskarskou vanilkou nejvyšší kvality, posypaný italskými lanýži a vzácný ambróziový šafrán z Íránu, který vyjde v přepočtu na dva tisíce korun za osmadvacet gramů.

Zmrzlinu obsluha dozdobí jedlými plátky třiadvacetikarátového zlata. „Zatím si ji objednali jen dva zákazníci,“ uvedl mluvčí cukrárny Scoopi Cafe, kde zmrzlinu nabízejí od 15. dubna letošního roku. Ke zmrzlině patří také miska a lžička značky Versace, které si zákazník odnáší na památku.

Ačkoli Guinnessova kniha světových rekordů hovoří o tom, že nejdražší zmrzlinou světa je Frrrozen Haute Chocolate společnosti Serendipity 3 (vyjde na pětadvacet tisíc dolarů), jedná se trochu o podvod. Cenu mraženého krému totiž zvyšuje náramek ze zlata a diamantů, který se zlatou lžičkou zákazník získává jako dárek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám