Hlavní obsah

Vyhrál milióny, ale pak šel zase na čtvrtou do práce. Dát výpověď

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiačtyřicetiletý Philip Dunning ze Skotska se s tím nemazal. Pár hodin poté, co vyhrál v loterii 7,9 miliónu liber (v přepočtu 299 miliónů korun), měl rozhodnuto o svém dalším životě. Pak sice ještě normálně vyrazil na čtvrtou hodinu ranní do práce, ale jen proto, aby dal výpověď, uvedl zpravodajský web MailOnline.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dunning vyhrál jackpot v sobotu. V pondělí ráno oznámil nadřízenému v závodu na zpracování potravin, že končí. Pak si ale ještě odkroutil svou směnu.

„Vítězný los jsem si nechal v peněžence. Během služby jsem ho pořád kontroloval, abych se ujistil, že tam pořád je,“ řekl šťastný výherce.

V práci skončila i jeho partnerka Gina. Dvojice je z výhry stále v šoku a o budoucích plánech toho zatím moc neprozradila. Jisté ale je, že si pořídí nový dům a také lepší auto.

Reklama

Související články

Kvůli sedmi sekundám přišel o stamilióny

Pouhých sedm sekund připravilo jednoho Kanaďana o podíl na miliónovém jackpotu. Los s vítěznými čísly si totiž koupil těsně po uzávěrce. S loterijní...

Výběr článků

Načítám