Hlavní obsah

Ve frontě na lístky do kina se strhla hromadná rvačka

– Sao Paulo
Novinky, zkr

O jižních národech se říká, že mají horké hlavy. Stačí škrtnout a oheň je na střeše. A přesně to se stalo ve frontě na lístky do kina v brazilském Sao Paulu. To, co vypadalo nejdřív jako malé nedorozumění, nakonec vyústilo v hromadnou bitku, napsal server televize The Nine News.

BEZ KOMENTÁŘE: Nedorozumění u pokladen v kině vyústilo v hromadnou rvačkuVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Rvačka u pokladen, kterou zřejmě vyprovokovala žena v šedivé mikině, se strhla minulé pondělí večer v kině Box Cinéapolis Itaquera. Muž v oranžovém triku, který s útočnicí přišel, se ji nejprve snažil uklidnit, ona ale najednou vystartovala na ženu, která stála v řadě před ní. Co bylo příčinou sporu, není jasné.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Nejen, že se do sebe pustily obě návštěvnice kina, ale i jejich partneři, kteří je doprovázeli. Jeden z nich se přitom oháněl i sloupkem držícím bezpečnostní pásku.

Na místě vypukl okamžitě chaos, všichni na sebe křičeli a do souboje se zapojili i další lidé čekající ve frontě. Informace o tom, zda byl někdo zraněn, nejsou dostupné. Nakonec ale zvítězil zdravý rozum a situace se uklidnila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám