Hlavní obsah

Narodili se na šťastné planetě: Pokořili pravděpodobnost 283 miliard ku jedné

Novinky, vps

Většina lidí by považovala za obrovské štěstí, kdyby v loterii vyhrála milióny jednou za život. Ne však manželé David a Kathleen Longovi z Velké Británie. Těm se teď totiž podařilo vyhrát milión liber, v přepočtu 37,7 miliónu korun, už podruhé, a to dokonce během necelých dvou let. Podle loterijní společnosti tím pokořili pravděpodobnost 283 miliard ku jedné.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Manželé vyhráli jackpot v loterii. Během dvou let už podruhé

Článek

Manželé poprvé vyhráli v loterii EuroMillions v srpnu roku 2013. Z výhry tehdy ale málem nic neměli. Mysleli si totiž, že vyhráli jen necelé tři libry, a tak los skončil v koši. Svou chybu si ale uvědomili včas.

Šance vyhrát v loterii milióny podruhé je extrémně nízká, Davida Longa ale minulý týden napadlo, že by si mohl vsadit znovu.

„Měl jsem prostě pocit, že bych to mohl být zase já. Obvykle sázím, když se hraje o hodně cen,“ citoval The Daily Telegraph 59letého Brita, kterého do sázky zlákalo kromě hlavního jackpotu 10 jednomiliónových cen a navrch k tomu pěkné auto.

Čísla pátečního losování kontroloval v sobotu ráno u televize. Když si uvědomil, že se na něj znova usmálo štěstí, dal los raději zkontrolovat ještě manželce. Oběma chvíli trvalo, než jim vše došlo.

Konečně se přestěhují

Kromě peněz vyhráli ještě vůz značky Jaguar, a zatímco v případě první výhry se drželi zpět, tentokrát si hodlají užívat.

„Nejsme na luxusní životní styl. Stále máme mobilní dům, žijeme v něm 13 let,“ uvedl Long pro MailOnline s tím, že před dvěma lety se rozhodli nestěhovat a raději koupili nový dům pro jeho 81letou matku.

Po druhé výhře už se ale chystají pořídit vlastní sídlo a kromě toho se určitě vydají na plavbu výletní lodí, kterou po prvním miliónu také odložili.

Vzhledem k jejich štěstí není překvapením, že na otázku, zda budou sázet dál, odpověděli kladně.

Reklama

Výběr článků

Načítám