Hlavní obsah

Zloděje přelstila malá opička

– Sereď

Jedenatřicetiletý zloděj ze Slovenska evidentně podcenil svého protivníka. Vloupal se do jednoho bytu v Seredi, kde chtěl ukrást malou opičku. Ta mu však dala, co pro to. Lupič nakonec odešel s prázdnou, informovala televize Markíza.

Tříletý opičák se sám ubránil zlodějoviVideo: TV Markíza

 
Článek

Zloděj před několika dny rozbil okno a vnikl do bytu v dopoledních hodinách. Majitel zhruba dvacet centimetrů velkého opičího samce Kuby v tu dobu nebyl doma. Muž otevřel klec a chtěl si zvířátko odnést.

Tříletý opičák ho podle policejní mluvčí nejdřív pokousal na ruce. I přesto se jej lupičovi podařilo nacpat do batohu. Jenže ten špatně zavřel, čehož zvíře využilo a uteklo. Muž prohledal celý byt, ale po Kubovi jako by se slehla zem, a tak musel odejít s prázdnýma rukama.

Majitel nemohl po příchodu domů svého miláčka najít, a proto zavolal policii. Nakonec ale Kubu objevil - ten se důmyslně schoval v koši na prádlo a ještě se přikryl ručníkem. „V tomto případě dokázal, že má víc rozumu než zloděj,” komentoval Kubův páníček. Za odměnu pak opičák dostal své oblíbené piškoty a cvrčky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám