Hlavní obsah

Půvabná kuchařka chce naučit vařit muže. Je proto nahá

Argentinské ženy se na mužskou pomoc v kuchyni moc spoléhat nemohou. Většina pánů tohoto národa se totiž k vařečkám a kastrolům nehrne. To ale štve 24letou Argentinku vystupující na internetu jako Jenn. Rozhodla se muže pro kuchtění nadchnout, nahrává proto videa o vaření. Řeklo by se, no jo, ale takových jsou dnes už tisíce. Jenže Jenn je zřejmě jedinou, která vaří nahá.

BEZ KOMENTÁŘE: Argentinka učí vařit muže nahá

 
Článek

Aby její videa nemohla být označena za pornografická, má na sobě kalhotky a obnažená prsa si před kamerou kryje paprikami, tu pekáčem s pečení, tu svazky kořenové zeleniny.

Jenn nabízí jen velmi rychlé a jednoduché recepty, které podle ní zvládne do vaření nejméně nadšený muž.

„Mám kamaráda, který chce pořád jíst jen rychlé občerstvení, tento problém má ale mnoho mužů. Jenže já jim chci ukázat, že vaření je zábavné a chci nalákat víc mužů, aby se zapojili do učení. Nahrála jsem první video u kamarádky doma, protože má dobrou kuchyň a spoustu jídla, obě nás to moc bavilo,“ tvrdí Argentinka podle britského deníku The Mirror.

Natáčení někdy zabere hodně času

Na internetu má obrovské množství fanoušků a už je tak populární, že zvažuje začít si budovat kariéru profesionální televizní kuchařky.

„Někdy musíme jednu scénu točit mockrát, protože si vždy musíme být jistí, že nevykoukne ani kousek něčeho, co by mohla cenzura označit za nevhodnou nahotu. Ale mně je to jedno, natáčení těch videí mě baví a jsem opravdu moc ráda, že to tak pěkně klape,“ dodala nahá kuchařka.

Muži, kteří se při sledování štíhlé blondýnky skutečně chtějí naučit vařit, musejí rozumět španělsky. Jenn nahrává videa ve svém rodném jazyce – argentinské španělštině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám