Hlavní obsah

Vtipálek zničil okamžik, na který se těší každá nevěsta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Házení kytice patří k nejoblíbenějším svatebním tradicím. Hvězdou je při něm samozřejmě hlavně nevěsta, ale následně také svobodná žena nebo dívka, která kytici chytí. Říká se, že se do roka také vdá. Právě tuto část svatby brazilské nevěstě překazil srandista z řad svatebčanů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Muž pálkou poničil svatební kyticiVideo: WadeVox, Newsflare.com

 
Článek

Svatba, která nedávno proběhla v brazilském Sao Paulu, měla nečekaný bod programu. O sportovně-humornou vsuvku se postaral jeden z hostů, když přerušil tradiční házení kytice.

Vše je zachyceno ve videozáznamu. Veselá nevěsta stála zády k těm, které si přály její kytici chytit, napřáhla se a hodila. Než však stačily květiny doletět do rukou nejpohotovější ženy, sestřelil je pálkou rozesmátý svatebčan stojící bokem.

Šokovaná nevěsta se otočila se zmateným výrazem. Žena, která část poničené květiny chytila, měla obdobně překvapený pohled. Zdá se ale, že netušený žert vzaly s humorem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám