Hlavní obsah

Sníh mu zasypal auta, tak si k nim vyhrabal tunel

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Východní pobřeží Kanady a USA zasáhly minulý týden velké přívaly sněhu. Potýkat se s nimi musel i Marcel Landry z kanadského Ostrova prince Edwarda, jenž měl na své zahradě více než dvoumetrovou vrstvu sněhu, která uvěznila jeho dvě auta. Rozhodl se k nim proto vyhrabat tunel.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sníh zasypal Kanaďanovi auta, tak si k nim vyhrabal od domu sněžný tunelVideo: Reuters

 
Článek

Landry si myslel, že to bude skvělá zábava k odlehčení tísnivé atmosféry způsobené špatným počasím. Na sociálních sítích později nahrál pár fotek vyhrabaného tunelu. Všimli si toho jeho sousedé, kteří se pak zvědavě chodili dívat na jeho dílo, a také celá řada televizních stanic a zpravodajských serverů.

„Smál jsem se tomu celý týden. Nikdy jsem si nemyslel, že by se mi mohlo dostat tolik pozornosti kvůli odklízení sněhu,“ řekl Landry ve středu stanici CBC.

Osm metrů dlouhý a zhruba 1,8 metru vysoký tunel vyhrabával celé odpoledne. Auta sice našel, ale sám je nemohl dostat ven. Pořádné lopaty měl totiž v ještě více zapadané kůlně, a hrabal tak hokejkou a nakřáplou plastovou lopatou.

Auta mu po dvou dnech pomohli dostat ven kamarádi a sousedi. Tím ale sněhová „zábava“ neskončila. Landry totiž pro CBC uvedl, že teď plánuje další tunel, tentokrát do kůlny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám