Hlavní obsah

Chtěli zachránit psa z ledové vody, záchranu potřebovali sami

Novinky, vps

Mnohem náročnější práci, než si původně mysleli, měli minulý týden hasiči v americkém městě Lyndon v Kentucky. Původně vyrazili k záchraně psa, pod nímž se na rybníku propadl led. Cestou ale zjistili, že ve vodě se ocitli i dva lidé, kteří se psa pokusili zachránit, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči přijeli zachraňovat psa ze zamrzlého rybníku, nakonec museli vytahovat jeho majiteleVideo: Reuters

 
Článek

„Když jsme jeli k případu, dostali jsme informaci, že ve vodě jsou ještě dva lidé, což docela změnilo situaci,“ řekl hasič Kent Kruer.

Dvojice ve vodě byli majitelé fenky jménem Lady, jejíž váhu nevydržel tenký led na rybníku. Pochopitelně neudržel ani její mnohem těžší páníčky, a tak hasiči nejprve zachraňovali je.

Do akce se zapojila i sousedka páru Nicole Youngová, která vzala svůj kajak a vydala se pro psa. Hasiči pak vytáhli i ji s pomocí lana a s fenkou na palubě.

Lady si v ledové vodě protrpěla něco přes 20 minut. Po vyšetření u veterináře se ale ukázalo, že jí nic vážného není. Dobře se prý daří i jejím majitelům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám