Hlavní obsah

Žena dostala SIM kartu po prostitutce a má ze života peklo

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Peklo ze života udělala 35leté ženě z okresu Nové Zámky výměna SIM karty v mobilním telefonu. Dostala totiž kartu po prostitutce a začali jí volat muži požadující sexuální služby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Deník Nový čas uvedl, že žena koupila SIM kartu své devítileté dceři, ale naštěstí ji nejdříve vyzkoušela ve svém telefonu. Karta byla v originální obálce, ale stejně ji už někdo předtím používal.

„Asi po dvou hodinách mi začali volat muži a ptali se mě, zda poskytuji sexuální služby,“ řekla šokovaná matka. „Volají mi několikrát denně, i v noci. Telefonoval mi i Američan, Francouz a Němec. Všichni hledají Ninu,“ dodala. Žena měla smůlu v tom, že číslo bylo stále veřejně přístupné na internetu.

Žena zatelefonovala mobilnímu operátorovi. „Řekli mi, že si mám koupit novou kartu, a potvrdili, že po dvou letech dávají karty s čísly zpět do oběhu,“ kroutí hlavou. Žena zvažuje, že na mobilního operátora podá trestní oznámení. „Uráží mě to a ponižuje,“ říká.

„Telefonní čísla se vracejí do oběhu nejdříve až po roce a půl od deaktivace. Toto číslo se vrátilo po více než třech letech. Zákaznice může navštívit naši prodejnu a my jí zdarma vyměníme SIM kartu,“ uvedl mobilní operátor ve svém prohlášení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám