Hlavní obsah

Ženě zachránila život podprsenka

Novinky, zkr
Belem

Brazilka Ivete Medeirosová právě vycházela ze supermarketu v Belemu, když se nechtěně přimotala k přestřelce související s přepadením nedalekého obchodu. Přitom ji kousek od srdce zasáhla zbloudilá kulka. Náboj se však jako zázrakem zarazil o kostici v její podprsence, napsala agentura Reuters.

Žena vděčí za svůj život podprsenceVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Ženu na nákupu doprovázel její manžel Joao Mauricio, který byl svědkem celého incidentu. Jak přiznal, obával se nejhoršího. „Myslel jsem, že umírá,“ stručně popsal. Jenže místo toho, aby se kulka zavrtala jeho manželce do hrudi, zachytila se v kostici pod levým prsem.

„Řekla jsem si pro sebe: Není tady žádná krev, tak jsem nebyla zasažena. A o pár minut později jsem začala cítit, jako by mě něco píchalo. Když jsem uslyšela druhý výstřel, můj manžel řekl: Prosím, odvezte mou ženu do nemocnice, střelil ji do srdce. A já jsem odpověděla: Ne, nebyla jsem zasažena, nic necítím,“ prohlásila Medeirosová.

Brazilka měla díky spodnímu prádlu bezesporu obrovské štěstí. Sama si ale myslí, že ji ochránilo něco jiného. „Podprsenka pomohla, ale byl to Bůh, kdo mě zachránil,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám