Hlavní obsah

Parašutisty málem rozpůlilo letadlo

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pattaya

Záběry, nad kterými běhá mráz po zádech, zveřejnil minulý týden instruktor tandemových seskoků Forest Pullman. Poté, co se vrhl s klientkou do volného prostoru, je málem srazilo letadlo, ze kterého vyskočili, informoval server australské televize Nine News.

BEZ KOMENTÁŘE: Parašutistu a jeho zákaznici málem srazilo letadlo

 
Článek

Stejně jako už mnohokrát předtím vyskočil parašutista Pullman i se svou žačkou, připoutanou k jeho tělu, z letícího stroje nad thajskou Pattayou. Když opustili letoun, pilot najednou strhl řízení a začal se se strojem střemhlav řítit na dvojici.

„Nikdy jsem o ničem podobném neslyšel. Po klidném opuštění letadla pilot stočil stroj o 180 stupňů doprava na mě a mou tandemovou pasažérku. Jak to, že jsme měli takové štěstí? Nejsem si jistý,“ okomentoval hrůzostrašný zážitek parašutista.

On i jeho zákaznice nakonec seskok ve zdraví přežili. Letadlo bylo údajně registrováno u thajské profesionální parašutistické služby Thai Sky Adventure. K incidentu došlo už loni v říjnu, video ale Pullman zveřejnil až nyní.

Reklama

Výběr článků

Načítám