Hlavní obsah

Tatérské hvězdy se sjely do Caracasu, nechyběly ani nejvíce potetované „celebrity“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Caracas

Ve venezuelském Caracasu proběhl pátý ročník Mezinárodního tatérského festivalu, který přilákal všechny vyhlášené tatéry a nadšence tohoto populárního umění. Na festivalu se objevili také nejvíce pokreslení lidé v zemi. Někteří z nich svým vzhledem ztvárnili postavy z filmu či komiksu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tatérské hvězdy se sjely do Caracasu, nechyběly ani nejvíce potetované „celebrity“ Video: Reuters

 
Článek

Mezi účastníky festivalu nechyběl ani nejvíce potetovaný muž v zemi Henry Rodriguez, jinak přezdívaný také jako Red Skull. Jeho vnější vzhled je totiž inspirován stejnojmennou komiksovou postavou. Říká o sobě, že jeho umění mu pomáhá být v rozlehlé venezuelské metropoli unikátní.

„Tuto komiksovou postavu miluji, jediná věc, se kterou se neztotožňuji je samozřejmě jeho charakter okolo rasismu. Tato postava je jinak zcela něco jedinečného. Je to inovativní a jsem rád, že reprezentuji něco, co nikdo jiný nemá,“ uvedl Rodriguez.

Festival si nenechala ujít ani upíří žena Maria Jose Cristerna, která je rovněž skoro celá potetovaná. Její tělo je navíc ještě díky několika implantátům na některých místech upraveno. Na pohled je tak už zdálky poněkud hodně výrazná.

„Myslím si, že každý má svůj vlastní názor na krásu. Mně se líbí, že jsem naopak neztratila ženskou stránku. Je tady ale velmi tenká hranice a za ni už pravděpodobně nepůjdu. Přesně tak, jak mě teď lidé vidí a vnímají, tak je to naprosto v pořádku,“ prozradila upíří žena.

Mezinárodní festival si klade za cíl především šířit povědomí o kultuře tetování jako takovém a zároveň podporuje tetování jako uměleckou činnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám