Hlavní obsah

Řidič couval na dálnici, aby si natrhal broskve

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O řidičský průkaz přišel řidič, který na dálnici v čínské provincii Ťiang-su couval a dokonce se otáčel. To vše jen kvůli tomu, aby si mohl natrhat broskve rostoucí na stromě u silnice v opačném směru, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič couval po dálnici, aby si mohl natrhat broskveVideo: Reuters

 
Článek

Na videu čerstvě zveřejněném dopravní policií je vidět, jak řidič couval odstavným pruhem a poté auto mezerou v dočasném hrazení otočil do opačného směru. Po chvíli zaparkoval na kraji vozovky, za vůz dal výstražný trojúhelník a společně s posádkou se vydal trhat ovoce.

Na místo po chvíli dorazila policejní hlídka.

Řidič se nejprve snažil zapírat. „Neudělali jsme nic ilegálního. Jen jsme si natrhali nějaké broskve,“ říkal policistům.

Ti mu však ukázali záběry z kamer, které ho jasně usvědčovaly. Dostal proto pokutu 200 jüanů (775 korun) a 12 trestných bodů, takže přišel na nějakou dobu o řidičský průkaz.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kamiónu uletěla za jízdy pneumatika a srazila řidičku u krajniceVideo: Reuters

V poslední době se jedná o několikátý případ nebezpečného chování čínských řidičů na dálnicích. Na začátku roku jedna řidička zastavila v odstavném pruhu na dálnici u města I-wu, aby si odpočinula. Vystoupila ven a smetlo ji kolo, které se uvolnilo z projíždějícího kamiónu. [celá zpráva]

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se rozcvičoval v odstavném pruhu na dálniciVideo: Reuters

Rozcvičku si v odstavném pruhu dopřál i řidič u města Sü-čou. Nahrály ho však kamery a pokutě se nevyhnul. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám