Hlavní obsah

Syn dojal rodiče k slzám, vánočním dárkem jim změnil život

Novinky, zkr
USA

Rodiče Joea Riquelmeho mohou být na svého syna opravdu pyšní. A to nejen proto, že je úspěšným newyorským podnikatelem. Za jejich lásku se jim odvděčil vskutku velkoryse. K Vánocům jim splatil hypotéku na jejich dům, uvedl server listu The Daily Mail. Když jim to oznámil, emoce by se daly v tu chvíli krájet.

BEZ KOMENTÁŘE: Dojemná reakce rodičů na synův vánoční dárek

 
Článek

Riquelme letos na Štědrý den své rodiče, kteří si evidentně nežijí v přepychu, opravdu překvapil. V okamžiku, kdy s nimi a se psem seděl jen tak na sedačce, předal matce jakoby nic obyčejnou obálku. V ní byly dokumenty od peněžního ústavu Bank of America a ručně psaný vzkaz: „Váš dům je splacen. Veselé Vánoce. Joe.“ Do rohu ještě připsal - výchova dětí, půjčka na studium a hypotéka, a všechny tři položky odškrtl jako splněné.

Jeho matka se okamžitě dojetím rozplakala a začala syna objímat. Obálku záhy předala manželovi. Ten nebyl schopen slova a rovněž se mu začaly hrnout slzy z očí. Velmi emotivní nahrávka, kterou ve čtvrtek umístil Riquelme na internet, už dojala skoro pět miliónů lidí.

Riquelme vystudoval univerzitu v kalifornském Davisu a loni si založil vlastní softwarovou firmu, která nabízí aplikaci pro editaci videí přímo z mobilu. „Někdy ty nejlepší dary najdete v těch nejnudnějších obálkách,“  okomentoval své vánoční překvapení štědrý dárce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám