Hlavní obsah

Zloděj předstíral infarkt, aby druhý mohl krást

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva mladí muži se na Floridě v předvánočním shonu pokusili v obchodním domě o rafinovanou loupež. Vymysleli nadějnou lest, ta ale nakonec nezabrala.

Pokus o kvalitní herecký výkon se lupiči moc nezdařil

 
Článek

Třicetiletý Tarus Scott a sedmadvacetiletý Genard Dupree přišli během třetího prosincového úterka krást do prodejny Walmart ve floridském Lake Wales. Celý incident natočily bezpečnostní kamery.

O důvěryhodný herecký výkon se pokusil Dupree, když se zničehonic svalil u vchodu na zem a předstíral bolest u srdce. Neupoutal na sebe tolik pozornosti, kolik nejspíš očekával, i tak se ale jeho parťákovi podařilo odvézt ve vozíku hračky v hodnotě 369 dolarů (8330 Kč).

Jen chvilku po tom, co Scott, oblečený v černém obleku s fialovou vestou, odešel s vozíkem, se Dupree oprášil a s rukou položenou na hrudníku také odešel. Muži se následně sešli u auta.

Krátce po krádeži byli oba zatčeni. Pro policii nebylo složité je dopadnout, oba navíc mají za sebou pestrou kriminální minulost.

Reklama

Výběr článků

Načítám