Hlavní obsah

Přítelkyně se s ním rozešla, tak nabídl jakékoli ženě stejného jména cestu kolem světa

– New York

Jordan Axani chtěl své přítelkyni Elizabeth Gallagherové udělat báječné Vánoce. Koupil dvě letenky na cestu kolem světa v době svátků a jednu nechal vystavit na její jméno. Jenže. Než stihli odletět, přítelkyně se s ním rozešla. Letenku koupil Jordan s velkou slevou v květnu, a ta nešla stornovat. Situaci tak vyřešil kuriózně.

Foto: Profimedia.cz

Kanaďanka se díky shodě okolností podívá kolem světa s cizím mužem.

Článek

Axani nabídl letenku jakékoli ženě, která má stejné jméno jako jeho bývalá. Při kupování letenek nebylo potřeba uvádět číslo pasu, stačilo pouze jméno. Jenže to se může změnit jen za extrémně vysoký příplatek. Proto se rozhodl letenku raději nabídnout ženě, která se jmenuje Elizabeth Gallagherová.

Osmadvacetiletý romantik žije v Kanadě, takže požadoval také to, aby dotyčná pocházela z jeho země. Na sociální síti Reddit vyvěsil svůj inzerát a dostal tisíce e-mailů, z nichž osmnáct pocházelo od žen, které se jmenují Elizabeth Gallagherová a mají kanadský pas. Vítězkou, která s ním nakonec poletí, se stala třiadvacetiletá studentka z Cole Harbour.

Budou i v Praze

Na cestu kolem světa odletí v neděli 21. prosince z New Yorku, na cestě navštíví Milán, Prahu, Paříž, Bangkok a Dillí, odkud odletí zpět do Toronta, tam přistanou 12. ledna.

„Po rozchodu jsem přestal plánovat všechny další detaily toho výletu, neměl jsem žádné rezervace hotelů, ale jakmile začala o mém příběhu psát média, vedení hotelového řetězce Marriott mi nabídlo, že nás ubytuje v oddělených pokojích ve svých pobočkách všude tam, kde přistaneme,“ uvedl šťastný Axani v rozhovoru pro Toronto Sun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám