Hlavní obsah

Žádost o ruku skončila jeřábem uvíznutým ve střeše

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Amsterdam

Žádost o ruku by měla být romantická a žena by na ni pokud možno neměla do konce života zapomenout. Muži žádajícímu o ruku v nizozemském městě Ijsselstein se pravděpodobně podařilo skloubit oba zmíněné faktory.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žádost o ruku se skutečně nevydařilaVideo: Reuters

 
Článek

Muž z městečka Ijsselstein chtěl, aby byla žádost o ruku jeho milé výjimečná. Objednal si proto mobilní jeřáb, aby ji mohl požádat ve vzduchu, s výhledem na celé sousedství. Proti tomuto gestu jistě nelze nic namítat. Jenže to by se nesmělo všechno šeredně pokazit.

Když totiž jeřáb snášel zamilovanou dvojici dolů, do zahrady ženy, vůz ztratil stabilitu a převrátil se částečně na bok, společně s jeřábem, který se zřítil na jednu ze střech.

Situace ale ještě nebyla tak hrozná. Střecha byla mírně poškozená, ale nešlo o nic vážného. Byl by to asi vtipný příběh, který by mohl pár dávat ještě hodně let k dobrému u sklenky piva.

Když ale na místo dorazil další jeřáb, aby ten první ze střechy vyprostil, selhal a nechal ten první dopadnout znovu na stejné místo, čímž poškození znásobil a zasadil střeše další ničivou ránu.

Slaví raději v zahraničí

„Slyšel jsem velmi hlasitou ránu a měl jsem za to, že se něco muselo stát s kontejnerem na sklo. Přítel řekl, že bych se měl podívat ven. Uviděl jsem tenhle výjev. A v danou chvíli to ještě nebylo tak hrozné,” uvedl soused, který si nepřál být jmenován.

Vyprošťování jeřábu záchranářům a hasičům trvalo celý den až do pozdního večera. Starosta Ijsselsteinu ujistil, že byla dodržena veškerá bezpečnostní opatření, aby se lidé v oblasti mohli cítit bezpečně. Nizozemská média už stihla informovat o tom, že žena odpověděla „ano” a pár své zasnoubení odjel slavit do zahraničí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám